4 Şubat 2026 Çarşamba
Kaptan Haber

'Ukrayna ve Rusya’ya Sefer Yapacak Gemilere Harp Teminatı Sağlanması' bilgilendirme toplantısı

14 Nisan 2022
1502 görüntülenme
Paylaş:

“Ukrayna ve Rusya Federasyonu Limanlarına ve Limanlarından Sefer Yapacak Gemilere Harp Teminatı Sağlanmasına İlişkin Süreç Yönetimi” hususunda, Özel Riskler Yönetim Merkezi Teknik İşleticisi olan Türk Reasürans A.Ş. tarafından 13 Nisan 2022 Çarşamba günü bilgilendirme toplantısı yapıldı.  

'Ukrayna ve Rusya’ya Sefer Yapacak Gemilere Harp Teminatı Sağlanması' bilgilendirme toplantısı

İMEAK Deniz Ticart Odası koordinasyonunda, “Ukrayna ve Rusya Federasyonu Limanlarına ve Limanlarından Sefer Yapacak Gemilere Harp Teminatı Sağlanmasına İlişkin Süreç Yönetimi” hususunda, Özel Riskler Yönetim Merkezi Teknik İşleticisi olan Türk Reasürans A.Ş. tarafından 13 Nisan 2022 Çarşamba günü bilgilendirme toplantısı yapıldı.  

Zoom webinar üzerinden gerçekleştirilen toplantıya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Yönetim Kurulu Üyesi Başaran Bayrak, Türk Armatörler Birliği Başkanı Cihan Ergenç, Türk P&I Genel Müdürü Ufuk Teker ve Oda Üyeleri katıldı.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!