Eski Bir Çalışanından Arkas'a Mektup Var

Kaptanhaber'e ulaşan M.A. adlı okuyucumuz ARKAS Holding'in eski bir çalışanı olduğunu ve Sayın Lucien Arkas'a gönülden bağlı olduğunu belirterek yaşadığı sıkıntıları paylaştı. Okuyucumuz uzunca bir süre holdingin kapısını aşındırmış ve kendine yapılan haksızlığı bizzat bay Arkas'a anlatmak istemiş. Bay Arkas'a ulaşamayan okuyucumuz Kaptanhaber'e mektup yazarak son çare olarak buradan sesini duyurmaya çalışmış. İşte O mektuptan -bazı özel bilgileri içeren kısımlarını çıkararak- aşağıya aldığımız bölümler:

Eski Bir Çalışanından Arkas'a Mektup Var

Kaptanhaber'e ulaşan M.A. adlı okuyucumuz ARKAS Holding'in eski bir çalışanı olduğunu ve sayın Lucien Arkas'a gönülden bağlı olduğunu belirterek yaşadığı sıkıntıları paylaştı. Okuyucumuz uzunca bir süre holdingin kapısını aşındırmış ve kendine yapılan haksızlığı bizzat bay Arkas'a anlatmak istemiş. Bay Arkas'a ulaşamayan okuyucumuz Kaptanhaber'e mektup yazarak son çare olarak buradan sesini duyurmaya çalışmış. İşte O mektuptan -bazı özel bilgileri içeren kısımlarını çıkararak- aşağıya aldığımız bölümler:

"Sayın Lucien Arkas; 2008 tarihinde sizin kurmuş olduğunuz kurumsal şirketinize 2015 mart ayına kadar çalışmaktaydım fakat taktir edersiniz ki 2008 de olan iş yavaşlatmalar ve sendika olayları adeta şirketimiz için kara günler idi fakat ben ve benim gibi düşünen arkadaşlar canla başla gece gündüz yılmadan çalışmaktaydık herşeye rağmen...

Sizin kurmuş olduğunuz tüm insanlığa hizmet adlı şirkette yorulmak nedir bilmezdik vede huzurluyduk. Çünkü kutlu davanıza tüm insanlığa hizmet biliyorduk bilmekteydik fakat 2008 sendika baş rolü oynayanların halen şirketinize yönetici oldular ben ve benim gibi kutlu davanıza günül vermiş çalışanları birer birer bir sebep göstermeden iş hakları fes edilmiş ve kimisine sosyal kimliğinden dolayı ve şirketinizde mahkeme kurup hakaretler tehditler edip buna rağmen haklarını da veremediler.

Oysa bizler sizin kurmuş olduğunuz kurumsal şirketiniz sosyal kimliğe dayalı olmadığını bilir bilmekteydik fakat  F.Ç,  N.T. ve  K.D. nin  ........   bu yöneticilerin yaptıkları günümüzün Türkiye'sine insan temel hâk ve hürriyetlerine aykırı olup kabul edilmez sayın Lucien Arkas sizinle paylaşmak istedim anlatacağım çok şeyler var takdir edersiniz sizinle daha detayları anlatırım diğer hususları. Sayın Lucien Arkas bizler ne kadarda olsa sizi göremesekte görüşemesekte biz sizi manevi baba kabul etmiştik. Çünkü sizin gibi insanlara tüm dünyanın ihtiyacı var, biliyoruz bilmekteyiz ben ve ailemle en kalbi dua larımız size ve ailenize sağlık mutluluk huzur eksik etmesin Allah yar ve yardımcınız olsun kalın sağlıcakla."

M.A.