Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi Mühendisliği Zirvesi

Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi Ve Denizcilik Kulübü'nün geleneksel olarak düzenlediği Gemi Mühendisliği Zirvesi Kariyer Günleri, Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsü Oditoryumu'nda 27-28 Mart tarihlerinde, bu yıl 6. kez sektörün zirvesindekileri buluşturuyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi Mühendisliği Zirvesi

Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi Ve Denizcilik Kulübü'nün geleneksel olarak düzenlediği Gemi Mühendisliği Zirvesi Kariyer Günleri, Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsü Oditoryumu'nda 27-28 Mart tarihlerinde, bu yıl 6. kez sektörün zirvesindekileri buluşturuyor. 

2 gün sürecek kariyer günlerinde Sefine Shipyard, Sedef Gemi İnşaatı A.Ş, Tersan Tersanecilik San.Tic.A.Ş,Damen Shipyard,Beşiktaş Shipyard,TK Tuzla Shipyard,Gemak Shipyard,BMC Marine,Enau A.Ş,Seft Dizayn ve Mühendislik,Türk Loydu,ABS,Uzmar Gemi İnşaat San.ve Tic. A.Ş, Sanmar Shipyard,Soyaslan Denizcilik San.ve Ltd.Şti, Sirena Marine Denizcilik San.Tic.Ltd.Şti,Delta Marine,Euro Marine gibi sektörün önde gelen firmaları katılım göstereceklerdir. Her firmanın uzmanlaştığı alanlardaki konularla ilgili yapacağı sunumları kaçırmayın. 

Tüm detaylar için sosyal medyada bizimle @ytugemdek hesabımız ile iletişime geçebilirsiniz!