Yakamoz Kadınları Büyük Kulüp'te Transbosphor ana sponsorluğunda bir araya geldi

08 Mart 2018 Dünya Kadınlar Gününde Türk denizcilik sektörünün çeşitli alanlarında çalışan kadınlar  Yakamoz: Deniz ve Kadın Networking Event çatısı altında Büyük Kulüp'te Transbosphor ana sponsorluğunda bir araya geldi.

Yakamoz Kadınları Büyük Kulüp’te Transbosphor ana sponsorluğunda bir araya geldi

08 Mart 2018 Dünya Kadınlar Gününde Türk denizcilik sektörünün çeşitli alanlarında çalışan kadınlar  Yakamoz: Deniz ve Kadın Networking Event çatısı altında Büyük Kulüp’te Transbosphor ana sponsorluğunda bir araya geldi.

WISTA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Av.Nazlı Selek konuşmasında, “Denizcilik camiamızda kadınlarımızın yaşadığı birçok sorun var biliyorum ama bugün Dünya Kadın Günü,  sorunlardan bahsetmek istemediğime karar verdim. Bugün Dünya Emekçi Kadınlar Günü ve dolayısıyla ben emek verirken güzel şeyler de aldığımızı söylemek ve biraz güzel şeyler paylaşmak istedim. Ülkemizde kadınlar ve erkekler omuz omuza ve kadınlar görünmez değil” dedi.

Yakamoz sempozyumlarının geleneksel ana sponsoru Transbosphor Denizcilik, denizcilik sektöründeki  kadınları destekleyici örnek tutumu ile bu yıl da Yakamoz Networking Event’e ana sponsor olarak destek verdi. Bununla birlikte denizcilik sektörünün değerli şirket ve kurumları kadın denizcileri yalnız bırakmayarak çeşitli düzeyde sponsor oldu. Sektördeki kadın istihdamını artırmaya yönelik politikalara önem veren bu şirket ve kurumların başında Deniz Ticaret Odası, Turk P&I, Statü Denizcilik, Mid-Ship Gemi Kiralama ve Lojistik, Sanmar, Medmarine, Esenyel Hukuk, Pasifik Denizcilik, MCE Kargo, Pearl Naval Denizcilik, Nippon Paint Türkiye, Onursan Denizcilik, Elizya Denizcilik, NSN Hukuk geliyor.

Yakamoz Kadınları Büyük Kulüp'te Transbosphor ana sponsorluğunda bir araya geldi