Tamer Kıran, adaylığını açıkladı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Kıran Holding Başkan Vekili Tamer Kıran, Kasım ayında yapılacak İMEAK DTO Seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı'na aday olacağını açıkladı.

Tamer Kıran, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına adaylığını açıkladı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Kıran Holding Başkan Vekili Tamer Kıran, Kasım ayında yapılacak İMEAK DTO Seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı'na aday olacağını açıkladı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Ağustos Ayı Olağan Meclis toplantısında söz alan Tamer Kıran, 18 yıldır Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu'nda değişik mevkilerde görev aldığını belirterek, bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve artık bayrağı teslim almak istediğini kaydetti.

Kasım ayında yapılacak İMEAK Deniz Ticaret Odası seçimli Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na aday olacağını ve tüm sektörü kucaklayacaklarını ifade eden Kıran, denizcilik camiasının tüm paydaşlarından destek istedi.

Tamer Kıran seçim çalışmaları süresince ekibinin ve kendisinin hiçbir konuda bel altı vurmayacağı konusunda da meclis üyelerine söz verdi.