PRÜ'den "Arktik Bölgesinin Siyasi Ve Hukuki Önemi İle Türkiye Açısından Değerlendirilmesi" paneli

Piri Reis Üniversitesi (PRÜ)  Deniz Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Hukuk Fakültesi 4 Aralık 2019 Çarşamba tarihinde, 'Arktik Bölgesinin Siyasi Ve Hukuki Önemi İle Türkiye Açısından Değerlendirilmesi' konulu bir panel düzenliyor. Panelin açılış konuşmaları PRÜ Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan, IMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı ve PRÜ Mütevelli Heyet Başkanı Tamer Kıran ve Prof. Dr. Sezer Ilgın (Hukuk Fakültesi Dekanı) tarafından gerçekleştirilecek. 

Piri Reis Üniversitesi  Deniz Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Hukuk Fakültesi 4 Aralık 2019 Çarşamba tarihinde, “Arktik Bölgesinin Siyasi Ve Hukuki Önemi İle Türkiye Açısından Değerlendirilmesi”konulu bir panel düzenliyor. 

BAŞKAN KIRAN AÇIŞ KONUŞMASINI YAPACAK

Piri Reis Üniversitesi  Deniz Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Hukuk Fakültesi 4 Aralık 2019 Çarşamba tarihinde, “Arktik Bölgesinin Siyasi Ve Hukuki Önemi İle Türkiye Açısından Değerlendirilmesi" başlığında düzenlenecek panelin açılış konuşmaları PRÜ Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan, IMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı ve PRÜ Mütevelli Heyet Başkanı Tamer Kıran ve Prof. Dr. Sezer Ilgın (Hukuk Fakültesi Dekanı) tarafından gerçekleştirilecek. 

KUZEY KUTBUNUN HUKUKİ REJİMİ

Dr. Bülent Özer Panelde 'Kuzey Kutbunun Hukuki Rejimi' konusunu etraflıca işleyecek. Doç Dr. Burcu Özsoy ise 'Türkiye'nin kutup vizyonu' konusunu değerlendirecek. Svalbart Antlaşması'nın Türkiye için önemi de panelde ele alınacak.