Mustafa Agut'un Ailesi Yolunu Gözlüyor

M/V YASA NESLİHAN'ın mürettebatından Mustafa Agut'un yeni evlendiği eşi, Üvey babası ve Annesi gemiden gelecek haberi bir an önce bekliyorlar.

Taşucunda Endişeli Bekleyiş

Somali açıklarında korsanlar tarafından kaçırılan M/V YA SA Neslihan gemisinin mürettebatından Mustafa Ağut'un Mersin'in Taşucu Beldesindeki evinde endişeli bekleyiş sürüyor.
 
Ağut'un, yaklaşık 3 ay önce evlendiği Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarında yaşayan eşi Pakize Ağut (25), annesi Emine Akdeniz (55) ve üvey babası Rasim Akdeniz (80) ile, eşinden gelecek güzel haberleri bekliyor.

Pazike Ağut, eşinin 3 yıldır aynı şirkette görev yaptığı, evlilik nedeniyle kısa bir süre ara verdikten sonra, tekrar çalışmaya başladığı söyledi.

Eşiyle en son çarşamba günü görüştüğünü ve doğum gününü kutladığını anlatan Pakize Ağut, ''Yemen'de olduklarını ve çok iyi olduğunu söyledi. Konuşmadan sonra akşam saatlerinde şirket yetkililerinden gelen telefonla yıkıldık. Devletin, eşimi bir an önce kurtarmasını istiyorum'' dedi.

Anne Emine ile üvey baba Rasim ise Ağut ise en son doğum gününde görüştükleri oğullarından hayırlı bir haber beklediklerini ve korsanların elinden bir an önce kurtarmasını istediklerini söylediler.

Mustafa Ağut'un bir kardeşinin de yabancı bayraklı bir yük gemisinde birinci kaptan olarak görev yaptığı öğrenildi. 

SOMALI ACIKLARINDA KORSANLAR TARAFINDAN KACIRILAN M/V YASA NESLIHAN GEMISININ MURETTEBATINDAN MUSTAFA AGUT'UN MERSIN'IN SILIFKE ILCESINE BAGLI TASUCU BELDESINDEKI EVINDE ENDISELI BEKLEYIS SURUYOR. KARISI PAKIZE AGUT, ANNESI EMINE VE UVEY BABASI RASIM AKDENIZ, MUSTAFA AGUT'TAN HAYIRLI BIR HABER BEKLEDIKLERINI VE KORSANLARIN ELINDEN BIR AN ONCE KURTARILMASINI ISTEDIKLERINI SOYLEDI.

ANNE EMINE AKDENIZ, OGULUNDAN HAYIRLI BIR HABER BEKLEDIKLERINI VE KORSANLARIN ELINDEN BIR AN ONCE KURTARILMASINI ISTEDIKLERINI SOYLEDI.

PAZIKE AGUT, YENI EVLENDIGI ESININ KURTARILMASINI ISTIYOR.