Japonya'nın Üç Ana Armatörü, Singapur'da Yeni Ortak Girişim Kurdu

Kawasaki Kisen Kaisha, Ltd., Mitsui OSK Lines, Ltd. ve Nippon Yusen Kabushiki Kaisha, yeni ortak girişiminin "Ocean Network Express" ticari ismi altında çalışacağını duyurdu.

Japonya'nın Üç Ana Armatörü, Singapur'da  Yeni Ortak Girişim Kurdu

Kawasaki Kisen Kaisha, Ltd., Mitsui OSK Lines, Ltd. ve Nippon Yusen Kabushiki Kaisha, yeni ortak girişiminin "Ocean Network Express" ticari ismi altında çalışacağını duyurdu. B

u yeni Ortak Girişimin kurulması 31 Ekim 2016'da yayınlanan "Konteyner Taşımacılık İşletmelerinin Entegrasyonu Anlaşması Bildirgesi" nde üç şirketin konteyner taşımacılığı işletmeleri (dünya çapındaki terminal operasyon işleri dahil olmak üzere Japonya'daki ülkeler hariç) duyuruldu.

Bir holding şirketinin kurulması, Japonya'da planlandı ve bir işletme şirketinin Singapur'da kurulması planlanıyor.

Buna ek olarak, işletme şirketinin bölgesel karargahı Singapur, Hong Kong, Birleşik Krallık (Londra), Amerika Birleşik Devletleri (Richmond, VA) ve Brezilya'da (Sao Paulo) kurulacak.

Hareket, Ocean Network Express'in üç şirketin küresel ağ ve hizmet yapılarının konsolidasyonu ve geliştirilmesi yoluyla yüksek kaliteli, rekabetçi hizmetler sunarak müşterilerin ihtiyaçlarını daha iyi karşılayabilmesini sağlayacak.

31 Ekim 2016'da yapılan duyuruyu takiben, üç şirket yeni JV'yi kurma hedeflerine doğru ilerliyorlar. Yeni Ortak Girişim Kuruluşunun kurulması, tüm anti-tröst gözden geçirmeleri tamamlandıktan sonra resmi olarak ilan edilecek.

Ocean Network Express'in hizmete başlama tarihi 1 Nisan 2018'dir.