İzmir İş Dünyası Kozlarını Paylaştı

İzmir iş dünyası, kentte ilk kez düzenlenen Dragon Festivali'nde kozlarını paylaştı.

Dün gerçekleşen ilk turda firmaların yönetici ve çalışanlardan oluşan takımlar, körfezde kürek çekti. Kostüm yarışması, renkli görüntülere sahne oldu. Bugün ise turnuvanın İzmir galibi belli olacak. Dünyada gördüğü ilgi her geçen yıl artan ve 2008'den beri Türkiye'de düzenlenen Dragon Bot Yarışları dün ilk kez İzmir'de düzenlendi. Denizcilik Müsteşarlığı'nın desteğiyle Bostanlı sahilinde gerçekleştirilen festivalin ilk ayağında 18 kürek takımı yarıştı. Yeni Asır, Petkim, Özgörkey, Winsa, İzmir Liman Başkanlığı, Schinder Elektrik, Ege Pen, Arkas, DYO, İnci Holding, Türkiye Denizcilik Müsteşarlığı, Mambo Beach, Akdeniz Kimya, Nemport, Klemsan, Kerim Çelik, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Hizmet Gönüllüleri Konfederasyonu ve LÖSEV ekibi yarışmada kürek çekenler arasında yer aldı.

NEŞELİ SAATLER
Yarışmaya "Küreğinin götürdüğü yere git" sloganıyla katılan Yeni Asır ekibi hem neşeli saatler geçirdi hem de yarışmanın iddialı ekipleri arasında yer aldı. Yarış sırasında kürek çekenlerin ritimlerinin bozulmamasını sağlayan davulcular arasında düzenlenen kostüm yarışması ise renkli görüntülere sahne oldu. Arkas'ın "çevreci" adını verdiği kostüm, birinciliğe layık görüldü. Takım çalışmasını hedefleyen festivalin bugünkü bölümünde takımlar bir kez daha körfezde kürek çekecek ve turnuvanın galibi belli olacak.

Küreğimizin götürdüğü yere gittik
Festivalde 'Küreğinin götürdüğü yere git' sloganıyla yarışan ekibimiz, az antrenmanla elinden gelenin en iyisini yaptı ve pek çok rakibini geride bıraktı.