İTÜ Gemi İnşaat Mezunlarıyla Öğrencileri Kahvaltıda Buluştu

Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi'nin uzmanlık kulübü olan Gemi Mühendisliği Kulübü ile İTÜ-GİMDER®'in ortak bir paydada buluşarak gerçekleştirdiği etkinliklerden birisi olan Geleneksel Mezunlarla Kahvaltı'nın 6.sı düzenlendi ve güzel sohbetlere bir kez daha eşlik etti.

İTÜ Gemi İnşaat Mezunlarıyla Öğrencileri Kahvaltıda Buluştu

Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nin uzmanlık kulübü olan Gemi Mühendisliği Kulübü ile İTÜ-GİMDER®’in ortak bir paydada buluşarak gerçekleştirdiği etkinliklerden birisi olan Geleneksel Mezunlarla Kahvaltı’nın 6.sı düzenlendi ve güzel sohbetlere bir kez daha eşlik etti.

Kahvaltı yoğun bir mezun ve öğrenci katılımına ev sahipliği yaptı. İTÜ Ayazağa Kampüsü’nde Selfiş Cafe’de 9 Ekim Pazar günü gerçekleşen etkinlikte öğrencilerimiz gerek sektör, gerek öğrencilik hayatı, gerek gündelik hayata yönelik konularda; bu yoldan daha önce geçmiş, İTÜ ailesinin eski öğrencileri ile konuşma fırsatı buldu.

Bir miras paylaşma, aidiyet duygusu, meslekle ilgili şevk ve öğrenme isteği kazandırma açısından katılımlarından dolayı tüm mezunlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.