Dünya Denizcilik Kariyer Günlerindeydi.

İTÜ Denizcilik Fakültesi, Kariyer Kulübü tarafından bu yıl 13.sü düzenlenen Geleneksel Kariyer Günleri kapsamında bugün Dünya Denizciliği ağırladı.

İTÜ Denizcilik Fakültesi Kariyer Kulübü tarafından bu yıl 13.sü düzenlenen Geleneksel Kariyer Günleri kapsamında bugün Dünya Denizciliği ağırladı.

Öğrenciler konferansa büyük ilgi gösterdi. Öğrencilerin sorularına ağırlık verilen, şirket hakkında merak edilen tüm konulara açıklık getirilen bu konferans, öğrenci - zabit adayı herkesi Dünya Denizcilik ile olan bağın daha da artmasına vesile oldu. Konferansın samimi bir ortamda geçmesi, okula yeni katılan öğrencilerin Dünya denizcilik hakkında geniş bilgi sahibi olmasını sağladı.

Konferansta aynı sistemden gelen insanlarla çalışmanın kendileri için avantaj olduğunu belirten Turgay Çehreli ayrıca mesleki İngilizcenin önemine dikkat çekti.

Dünya Denizcilik, yine ve yeniden Kariyer Kulübünün organizasyonunda bulunmaktan büyük kıvanç duyduklarını belirtti. Konferans sonrasında organize edilen kokteylde öğrencilerle samimi sohbetlerde bulunan temsilciler, İTÜ Denizcilik Fakültesinden (Y.D.O.) ayrılırken birçok öğrenci tarafından uğurlandı.

İTÜ Denizcilik Fakültesi Kariyer Günleri 2 Aralık 2010 tarihine kadar saygın denizcilik şirketlerinin katılımıyla devam edecek.