Balıkta fast food atağı

Su ürünleri ve balıkçılık sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Kılıç Deniz Ürünleri, Kaptan Kılıç Fast Food mağazasını hizmete açtı.

Kızıltan, "Türkiye'ye sağlıklı beslenmeyi aşılayacağız"

Milas'ta Kılıç Holding'in ön tarafında açılan Kılıç Balık Restoranında sağlıklı Kılıç Deniz ürünleri tüketici ile buluşuyor. Kılıç Balık Restoranında balık burgerden balıklı menülere kadar birçok farklı çeşit ürün yer alıyor.

Kılıç Deniz Ürünleri İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıltan, amaçlarının Türkiye'de balık tüketimi artırmak olduğunu belirterek, bu amaca uygun olarak çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Balık etinde bulunan Omega-3 ve zengin minerallerin insan sağlığına ve bağışıklık sistemine fayda sağladığını hatırlatan Kızıltan, "Fast Food beslenme alışkanlığı her türlü sağlık sorunu ile obeziteye neden oluyor. Biz açtığımız mağazamızda sağlıklı deniz ürünlerinin tüketici ile buluşturacağız. Bu sayede sağlık sorunlarının azalmasına hizmet edeceğiz. Restoranımızda balık burgerden balıklı menülere kadar birçok farklı çeşit ürün yer alıyor" dedi.

Tamamen doğal ürünler

Kaptan Kılıç Fast Food mağazasında satılan çorbaların hiçbir katkı maddesi içermediğinin altını çizen Kızıltan, "Özel balık pişirme unu için balıklar pişiriliyor. Balık Burger'den dürüme, kova menülerden kahvaltılık çeşitlere kadar farklı ürünlerimiz misafirlerimizi bekliyor. Kalamar ve Ahtapot menüleri ile sağlıklı beslenmeyi Türkiye'ye yaymayı planlıyoruz. Vatandaşlarımızı doymuş yağ oranı yüksek hamburgerler yerine Omega-3 zengini, yüksek mineralli balık burgerleri yemeye davet ediyoruz" diye konuştu.