Adalar'a yeni deniz ambulansı

Yaz sezonu yaklaşırken, Adalar'da deniz ambulansları hizmete başladı.

Sağlık Bakanlığının kullanacağı deniz ambulanslarının imalatını Cideli İş Adamı Tamer Köseoğlu'na ait 'Den Den Denizcilik' şirketi yapacak.

Aslen Cide Kumluca Mahallesinden olan Tamer Köseoğlu’nun sahibi olduğu “Den Den Denizcilik A.Ş” Sağlık Bakanlığı için yaptırdığı iki adet deniz ambulansı için teslim töreni düzenlendi. Sağlık Bakanlığının “Den Den Denizcilik A.Ş” den kiraladığı ambulanslar hizmete başladı.

Şirket Sahibi Tamer Köseoğlu; “Bakanlığın belirlediği kriterlere göre ambulansları dizayn ederek teslim ettik. Hayırlı olsun diyorum.  Bu arada yoğun tempo arasında ülkemiz ve şirketimiz adına önem arz eden bu programa katılımlarından dolayı şahsım ve Den Den ailesi olarak, hemşehrimiz Kastamonu Milletvekili Murat Demir’e şükranlarımı sunuyorum” dedi
 
“Deniz ambulanslarının teslim törenine Milletvekili Demir’de katıldı”
 
Milletvekili Murat Demir’de deniz ambulanslarının teslim töreninde şunları ifade etti; “Sağlık Bakanlığımızdan muhteşem bir hizmet daha. İşletmeciliğini Den-Den yat firması sahibi kardeşimiz ve hemşehrimiz, Tamer Köseoğlu'nun üstlendiği Deniz Ambulansı hizmeti Adalar'dan, Ana Sahile hasta nakli yapacak. Araçların teslim törenine katıldık. Bizleri de davet ettikleri için teşekkür ediyorum. İşte Vizyon bunun adı. 
Dünyada sayılı ülkede olan bu hizmet şimdi Türkiye'de de var. Sağlıkta reformlarımız devam ediyor Emeği geçen, Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız, Sayın Sağlık Bakanımız, Bakan Yardımcımız, Sağlık İl Müdürümüz ve ekibine sonsuz teşekkürler ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hemşehrimiz, Tamer kardeşimiz-ide bu hizmeti için, cesareti için tebrik ediyorum.
Bu arada Adalarda'ki Kastamonulu hemşehrilerimizle de hasret giderdik. 1000 üzerinde adalarda yaşayan hemşerimiz olduğunu öğrendim. İnşallah tekrar geleceğim diye söz verdim" diye konuştu. (www.cide.gen.tr)