8. Denizin Yıldızları Kariyer Günleri' başlıyor

Her sene geleneksel olarak YTÜ Gemi ve Denizcilik Kulübü tarafından düzenlenen Denizin Yıldızları Kariyer Günleri etkinliğinin 8.'si 9-10 Ekim 2019 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü Oditoryumu'nda gerçekleştirilecek.


Her sene geleneksel olarak YTÜ Gemi ve Denizcilik Kulübü tarafından düzenlenen Denizin Yıldızları Kariyer Günleri etkinliğinin 8.’si 9-10 Ekim 2019 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü Oditoryumu’nda gerçekleştirilecek.

Sektörün önde gelen firmaları ve birçok değerli konuşmacıların katılacağı etkinlikte denizcilik sektörünün geleceği, mühendislik alanında gelişmeler, sektörün öğrencilerden beklentileri gibi konulara yer verilecektir. Ek olarak uzakyol deniz stajından dönen son sınıf öğrencilerinin gemide çektikleri fotoğraflardan oluşan “Denizden Ufka” Fotoğraf Sergisi’de 8. Denizin Yıldızları ile gösterilecektir.

Etkinliğe Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Odası, Entech & Semar, İnce Denizcilik, Arkas, Beşiktaş Group, Omikron Crew Management, Novumare Technologies, Boden Denizcilik, Akbaşoğlu Holding, 4A Makina gibi firmalar ve kuruluşlar katılım gösterecektir.